Vergaderlocatie Kasteel Wijenburg

Uitstekende service en goed bereikbare vergaderlocatie

Kasteel Wijenburg in Echteld (vlakbij Tiel, Gelderland) is specialist in exclusieve zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Wij hebben ruim vijfentwintig jaar ervaring op onze Kasteel vergaderlocatie met congressen, conferenties, seminars, productpresentaties, klant- of relatiedagen, symposia, algemene ledenvergaderingen en bedrijfsfeesten. Altijd perfect georganiseerd en exact toegesneden op uw wensen. lees meer over vergaderen bij Kasteel Wijenburg.

Kasteel Wijenburg beschikt over moderne vergaderfaciliteiten, zoals gratis WIFI, LED-schermen en whiteboards, geluidsinstallaties, beamers en airconditioning. Wij werken niet met cateringbedrijven, maar hebben een eigen keuken met uitstekende koks. Dat zorgt ervoor dat we hapjes, lunch en diner exact kunnen toesnijden op uw wensen én dat we kunnen improviseren, desnoods op het laatste moment. Bovendien is onze vergaderlocatie goed bereikbaar. Binnen een paar minuten bent u op de A15. En parkeren bij Kasteel Wijenburg is gratis. Kijk naar onze speciale vergaderarrangementen.

Uniek vergaderen in een kasteel

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een vergadering voor een twintigtal mensen, u heeft altijd het hele kasteel voor uzelf. En wat voor een kasteel! Imposant, sprookjesachtig en prachtig gelegen tussen de boomgaarden, op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld, vlakbij Tiel. Kasteel Wijenburg stamt uit de twaalfde eeuw, maar is in de loop der eeuwen verbouwd en uitgebreid. Wie door de vertrekken dwaalt, maakt een tijdreis van de dertiende, naar de zestiende, naar de achttiende eeuw.

 

5 redenen om te kiezen voor vergaderlocatie Kasteel Wijenburg

  • Exclusiviteit: u heeft altijd het hele kasteel voor uzelf.
  • Vergaderlocatie Kasteel Wijenburg is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar vanuit het hele land, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
  • Gratis parkeerruimte is overvloedig aanwezig.
  • U geniet van moderne vergaderfaciliteiten, gastvrijheid, service en een uitstekende keuken.
  • Exclusiviteit: u heeft altijd het hele kasteel voor uzelf.
  • Een mooiere zakelijke vergaderlocatie vindt u nergens.
Offerte Beschikbaarheid Contact
Meer informatie? Bel ons op 0344 - 64 18 59

Arrangementen

Arrangementen

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een vergadering voor een twintigtal mensen.

Wijn en spijs

Wijn en spijs

Laat uw gasten heerlijk verwennen door onze keuken. Voor grote en kleine groepen, onze keukenbrigade staat voor u klaar!

Inspirerend!

Inspirerend!

Tussen de pauze geniet u van onze schitterende kasteeltuinen.
Kom inspiratie opdoen bij Kasteel Wijenburg!

Zalen

Zalen

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast