Kasteel vergaderlocatie

Prachtige omgeving, uitstekend bereikbare vergaderlocatie

Een mooiere vergaderlocatie dan Kasteel Wijenburg vindt u nergens. Kasteel Wijenburg is dé kasteel vergaderlocatie in de Betuwe. Gelegen vlakbij Tiel in Gelderland, in een prachtige, landelijke omgeving, tussen de boomgaarden en op loopafstand van het pittoreske dorpje Echteld. Wie rond de slotgracht van Kasteel Wijenburg wandelt en zich vergaapt aan de torens en de hoge ramen, waant zich op het Franse platteland.

En toch is Kasteel Wijenburg uitstekend bereikbaar, slechts een paar minuten verwijderd van de A15. Kasteel Wijenburg beschikt bovendien over moderne vergaderfaciliteiten (WIFI, LED-schermen, whiteboards) en voldoende gratis parkeerruimte. Vergaderen in een Kasteel? Bekijk onze speciale en voordelige vergaderarrangementen.

 

De ideale vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten

Kasteel Wijenburg is de ideale vergaderlocatie voor uw eendaagse zakelijke bijeenkomsten, zoals relatiedagen, productpresentaties, algemene ledenvergaderingen (ALV’s), seminars, congressen en jubileumfeesten. Maar ook meerdaagse bijeenkomsten zijn mogelijk, dankzij het naastgelegen Hotel Van Balveren, dat beschikt over 21 nette hotelkamers. Kasteel Wijenburg beschikt bovendien over een prachtige suite, in de vestingtoren. Een overnachting in die torensuite, natuurlijk met uitgebreid ontbijt, is een mooie beloning voor uw medewerker van het jaar!

 Dit maakt vergaderen in Kasteel Wijenburg uniek:

  • Een sprookjesachtig kasteel in een prachtige, landelijke omgeving.
  • Exclusiviteit: u heeft het hele kasteel voor u alleen.
  • Sfeervolle zalen en salons voorzien van alle gemakken en faciliteiten.
  • Een uitstekende keuken en gastvrij personeel.
  • Centraal gelegen en uitstekend bereikbaar vanuit het hele land. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
  • Voldoende gratis parkeerruimte.

 

Uitstekend bereikbare kasteel vergaderlocatie

Kasteel Wijenburg is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de A15. Bekijk de routebeschrijving hier. Kasteel Wijenburg beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bij het kasteel hoort een hotel dat zich aan het begin van de 100 meter lange oprijlaan bevindt, in de voormalige dorpsherberg.

Offerte Beschikbaarheid Contact

Zalen

Zalen

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast

Arrangementen

Arrangementen

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een vergadering voor een twintigtal mensen.

Inspirerend!

Inspirerend!

Tussen de pauze geniet u van onze schitterende kasteeltuinen.
Kom inspiratie opdoen bij Kasteel Wijenburg!