Zakelijk

Wij maken het mogelijk

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een vergadering voor een twintigtal mensen. Wij maken het mogelijk. Perfect georganiseerd, toegesneden op uw wensen.

 

 

Kwaliteit en service

De locatie, de faciliteiten, zoals onze eigen keuken, de service die we verlenen – het is bij ons allemaal van de hoogste kwaliteit. Geen wonder, we hebben ruim vijfentwintig jaar ervaring met het organiseren van personeelsfeesten, ledenvergaderingen, congressen, seminars en relatie-evenementen. Wij werken niet met cateringbedrijven, maar hebben een eigen keuken met uitstekende koks. We kunnen hapjes, lunch en diner dus precies toesnijden op uw wensen én we kunnen improviseren, desnoods op het laatste moment.

 

Een onvergetelijke ervaring

Maak van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Kasteel Wijenburg is niet alleen een unieke en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten, ons gelouterde team zorgt er ook voor dat uw personeelsfeest, ledenvergadering, congres, seminar of relatie-evenement perfect verloopt.

Offerte Beschikbaarheid Contact

Zalen

Zalen

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast

Arrangementen

Arrangementen

Of u nu kiest voor een grootschalig evenement voor honderden relaties of medewerkers, of een vergadering voor een twintigtal mensen.

Inspirerend!

Inspirerend!

Tussen de pauze geniet u van onze schitterende kasteeltuinen.
Kom inspiratie opdoen bij Kasteel Wijenburg!