Over ons

Kasteel Wijenburg ligt in de Betuwe, in het Gelderse dorpje Echteld, vlakbij Tiel.

 

In 1988 werd Kasteel Wijenburg eigendom van een private investeringsmaatschappij. Sindsdien wordt het kasteel gebruikt als evenementenlocatie voor zowel bedrijven als particulieren (met name voor bruiloften). De exclusieve uitstraling van het kasteel is zeer aanlokkelijk voor bedrijven die hun relaties willen fêteren met al het goede wat het kasteel te bieden heeft.

 

In 2008 kocht de investeringsmaatschappij ook het aan het begin van de oprijlaan gelegen Hotel van Balveren, dat al in 1750 dienst deed als herberg.

 

Kasteel Wijenburg heeft niet alleen in letterlijke zin een stevig fundament. Het managementteam van Kasteel Wijenburg, onder leiding van Johan Huisman, is al meer dan 15 jaar in dezelfde samenstelling werkzaam. Die continuïteit heeft gezorgd voor de veel geroemde ‘Wijenburg-cultuur’ , waarin gastvrijheid hand in hand gaat met professionaliteit.

 

 

Op 18 juni 2012 is Kasteel Wijenburg uitgeroepen tot ‘Trouwlocatie van het Jaar 2012’. Deze prestigieuze prijs mocht het kasteel in ontvangst nemen tijdens het Dutch Wedding Award Gala, te midden van ruim 450 ondernemers uit de trouwbranche. De verkiezing en het Gala worden georganiseerd door de onafhankelijke Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO).

Offerte Beschikbaarheid Contact

Meer informatie?
Bel ons op 0344 - 64 18 59

Zalen

Zalen

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast