Zalen en salons

Entree

Wat tot de 18e eeuw de binnenplaats was, is tegenwoordig de overdekte entree van Kasteel Wijenburg: een sfeervolle, hoge hal, ideaal voor het verwelkomen van uw gasten.

 

Bibliotheek

 

Capaciteit 16 – 30 personen

Voorbij de entree van het kasteel bevindt zich de Bibliotheek. Een knappend haardvuur, comfortabele fauteuils en – op de tussenverdieping – hoge boekenkasten met lange rijen in leer gebonden boeken. De ideale plek voor een intieme workshop, training, presentatie of netwerkborrel.

 

De Blauwe Salon

 

Capaciteit 20 – 60 personen

Tegenover de Bibliotheek bevindt zich de exclusieve Blauwe Salon, die zich goed leent voor een stijlvolle presentatie, lezing, of workshop. De openslaande deuren en het wijde gangpad zijn het perfecte decor voor de entree van de keynote-speaker.

 

De Heerensalon

 

Capaciteit 16 – 40 personen

Naast de Blauwe Salon vindt u de chique Heerensalon. Met zijn kroonluchters, roodfluwelen gordijnen en klassieke marmeren schouw is dit de ideale plek voor een exclusieve, intieme vergadering, lunch of diner.

 

De Breughelkelder

Capaciteit 12 – 40 personen

Wie vanuit de hal de trappen afdaalt, komt in de middeleeuwse sferen van de Breughelkelder. Onder de ronde stenen gewelven vindt u lange, houten tafels en banken, een intieme bar en een wijnkelder. Zeer geschikt voor een borrel of een informeel diner. De wijnkelder leent zich bovendien uitstekend voor een wijnproeverij.

 

De Ridderzaal

 

Capaciteit 50 – 180 personen

De imposante Ridderzaal neemt de gehele eerste verdieping van Kasteel Wijenburg in beslag. Zeer geschikt voor het plenaire gedeelte van uw vergadering, of een lezing of presentatie voor een groot publiek. En natuurlijk voor een copieus diner of uw bedrijfsfeest.

 

De suite

 

Bovenin het kasteel, in de vestingtoren, vindt u de enige hotelkamer die het kasteel rijk is: de suite. U slaapt in een hemelbed, met uitzicht op het voorplein van het kasteel. De luxe badkamer is voorzien van een moderne regendouche en een klassiek bad op pootjes.

 

Offerte Beschikbaarheid Contact

Meer informatie?
Bel ons op 0344 - 64 18 59

Zalen

Zalen

Kasteel Wijenburg heeft 7 prachtige zalen en salons met eindeloze mogelijkheden voor u als gast